Bistvo vsake odvetniške pisarne je dobra ekipa

Ekipa, ki ni sestavljena zgolj iz dobrih pravnikov, ampak predvsem iz ljudi, ki se med seboj razumejo in se ustrezno dopolnjujejo. Nam je, z veliko pomočjo sreče, uspelo sestaviti takšno ekipo.

Midve sva zgolj prva bojna linija:

Maja Koršič Potočnik

Odvetnica specialistka, partnerica

Iz moje astrološke karte se da razbrati, da sem izredno praktičen človek. V hipu znam v dani situaciji poiskati rešitev, ki teži k razrešitvi zagate. Ta lastnost je za odvetništvo izredno koristna, saj stranke pri meni dobijo odgovore, ne pa dodatnih dvomov.

Maja Prebil

Odvetnica, partnerica

V ljudeh, s katerimi delam, vzbujam samozavest. Želim, da vedo, kako veliko v resnici zmorejo in znajo. Nisem oseba, ki bi dajala lažni vtis vsevednosti, ampak odlična podpora pri tem, da skupaj s stranko poiščemo optimalno rešitev. Morda nisem tipična odvetnica, sem pa oseba, ki si jo želite imeti na svoji strani.

Resnični junaki, ki so naredili pisarno tako uspešno, so najini sodelavci:

Marko Majstorović

Odvetnik

Znam poslušati in izluščiti resnično jedro težave, zato lahko najdem optimalno rešitev. Ponujam pristop z razumom in logiko. Zagovarjam avtoriteto argumenta. Znam predvideti prihodnje ovire in možne scenarije na poti do končnega cilja.

Matic Kuhar

Odvetnik

Pogosto se sprašujem, kaj opiše dobrega odvetnika. Motivira me namreč, da bi v tem opisu prepoznal sebe. Je to strokovnost, predanost, učinkovitost? K vsem tem vrednotam stremi moje delo, nadgradi pa jih prilagodljivost, ki mi omogoča, da v vsaki situaciji in za vsako težavo najdem rešitev ter da v svojem poklicu neskončno uživam.

Maša Arko

Odvetnica

Resnično verjamem v iskrenost. Iskrenost je, da sem lahko glasna, ko želim, da se me sliši in da se lahko umaknem, ko želim premisliti, kaj bom povedala. Veliko mi pomeni, da se spoštuje moj osebni prostor, zaradi česar sem dovzetna za občutke in stiske drugih. Pristno se zavzemam za to, v kar verjamem, kar se na vsakem koraku odraža v mojem delu.

Janja Pincolič

Svetovalka za javna naročila

Že od majhnih nog sem bila odločena, da bo moja poklicna pot povezana s pravom. Trenje pravnih orehov in iskanje pravih odgovorov mi od nekdaj predstavlja izziv, zato se rada spopadam z njimi in iščem najboljšo rešitev za vse strani. Pravijo, da vprašanja, na katera naletim pri svojem delu, rešujem analitično in sistematično, hkrati pa pri iskanju rešitev uporabim tudi ravno pravšnjo mero praktičnosti.

Špela Rues

Vodja administracije

Vsak dan, ne glede na vremenske razmere, vztrajno izberem vožnjo s kolesom kot svoj način prihoda v službo. Ni pomembno, ali lije kot iz škafa ali piha veter, nič me ne ustavi. Pravzaprav lahko rečem, da je delo v administraciji odvetniške pisarne podobno mojemu kolesarjenju po mestu v dežju – polno nepredvidljivih izzivov, ki jih sprejemam z navdušenjem in ščepcem humorja. Vsak dan prinese nove naloge in zahteva hitro prilagajanje.