mag. Maja Koršič Potočnik je dne 11.5.2021 predavala glede okvirnih sporazumov.

Predstavila je, katere vrste okvirnih sporazumov poznamo in kako posamezne vrste okvirnih sporazumov izvajamo. Spletni seminar je bil namenjen naročnikom, ki so se seznanili z različnimi vrstami okvirnih sporazumov, podani so bili konkretni nasveti, kakšne so priporočljive pogodbene določbe v okvirnih sporazumih in dobili so konkretne nasvete, kako pripraviti dober okvirni sporazum.

Izobraževanje je bilo namenjeno tudi ponudnikom, saj so se na spletnem seminarju seznanili z nepravilno prakso izvajanja okvirnih sporazumov, predstavljene so bile pravne možnosti, ki jih imajo ponudniki kot stranke okvirnega sporazuma, kadar naročnik krši okvirni sporazum in dobili konkretne nasvete, na kaj morajo paziti, ko oddajajo ponudbo v postopku javnega naročila, ki vključuje sklenitev okvirnega sporazuma.

Več informacij: https://www.uradni-list.si/izobrazevanja/dogodek/kako-pravilno-in-zakonito-izvajati-okvirne-sporazumehttps://www.uradni-list.si/izobrazevanja/dogodek/kako-pravilno-in-zakonito-izvajati-okvirne-sporazume